Ett smartare rekryteringsverktyg

Vill du få en enklare, snabbare och mer träffsäker rekrytering? Upptäck vårt rekryteringsverktyg som sållar fram rätt person till rätt roll – utan CV och personligt brev.


Effektiv rekrytering

Är du också trött på att gå igenom mängder av CV:n och personliga brev varje gång du rekryterar? Dina kandidater är garanterat lika trötta på att skicka in dem. Highers rekryteringsverktyg bygger istället på kompetensbaserade frågor, psykologiska tester och en kort (frivillig) videopresentation. Kandidaten kan slutföra sin ansökan direkt i mobilen på några minuter.

Som arbetsgivare får du direkt en träffsäker sållning av vilka som har rätt kompetens och egenskaper för den aktuella rollen. Vi skapade helt enkelt rekryteringsverktyget som vi själva saknade. Boka in en demo så får du prova själv!

Boka demo

Så fungerar verktyget

1. Smidig kandidatupplevelse

Kandidaterna söker jobb på bara några minuter, direkt i mobilen – utan förlegade dokument som CV och personligt brev. Det ger en oslagbar kandidatupplevelse.

2. Träffsäker sållning

Kompetensbaserade frågor, evidensbaserade personlighetstester och en kort videopresentation ger dig som arbetsgivare en snabb och träffsäker första gallring.

3. Enkel återkoppling

Du och dina kollegor får en samlad överblick över alla kandidater och deras resultat. Sortera med drag-and-drop och återkoppla automatiskt via mejl eller sms.

76%

Administrativ tidsbesparing

100%

Mobilt

9/10

kunder föredrar att jobba videobaserat

Smartare, effektivare och
mer träffsäkert

Higher är ett verktyg som är byggt för att förenkla rekryteringsprocessen och spara tid för alla parter, och vi tror att det skulle passa även i er verksamhet.

Ett snabbare och enklare tillvägagångssätt ökar också möjligheten att nå även de mer passiva jobbsökarna som kanske inte har sitt CV helt redo. Utfallet blir en ny, mer dynamisk arbetsmarknad, en större bredd av kandidater och en bättre chans för dig som rekryterar att hitta er nästa medarbetare – till en bråkdel av tiden du vanligtvis lägger på rekrytering.

Boka möte

Fyll i uppgifter nedan


Vill du också prova framtidens rekrytering?

Att läsa om vårt smarta rekryteringsverktyg är en sak. Att uppleva det live är något helt annat. Boka ett förutsättningslöst möte med oss på Higher för att få se hur verktyget:

  • Ställer relevanta frågor för varje roll
  • Använder evidensbaserade personlighetstester
  • Låter kandidaterna söka jobb direkt i mobilen på
    bara några minuter
  • Är så användarvänligt att även den mest IT-skeptiska chef förstår direkt hur det funkar
  • Fyll i formuläret för att boka in en 30 minuters demo. Vi ser fram emot att få visa dig framtidens rekrytering!

Fyll i formuläret för att boka in en 30 minuters demo. Vi ser fram emot att få visa dig framtidens rekrytering!

Vad säger våra kunder?

“Higher sparar oss mycket tid och effektiviserar vårt dagliga rekryteringsarbete. För oss är det värdefullt att se våra kandidater via video i en urvalsprocess där vi kan se hur kandidaten resonerar kring de frågor som ställts, detta har bidragit till att vår träffsäkerhet i rekryteringsprocessen har ökat markant.”

Linnea Molla

Apotea

“Med Higher möjliggörs det första mötet mellan kandidat och rekryterare där båda parter får en äkta känsla om detta är en relation man vill utveckla. Att som rekryterare effektivt kunna bedöma en större mängd kandidater på kort tid med ett verktyg som kombinerar insikter om erfarenheter, utbildning, framtoning, inställning och värderingar är unikt.”

Frans Laurentz

Konecranes

Vi har effektiviserat och förbättrat hela processen med att rekrytera tack vare Higher. Verktyget är enkelt att använda, rekryteringen går fortare och vi får bättre kandidater. Vi kunde inte vara mer nöjda!

Catarina Karlsson

Lidl


Trendrapport om rekrytering inför 2022

Vill du få koll på det senaste inom rekrytering? Missa inte trendrapporten Så rekryterar du för framtiden, där du kan läsa om tester, video, fördomsfri rekrytering och mycket mer.

Ladda ner rapporten

Är du nyfiken på hur Highers verktyg kan hjälpa din verksamhet med effektivare och mer träffsäkra rekryteringar? Klicka på länken nedan för att boka en 30 minuters kostnadsfri demo.

×

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.

×

Fyll i uppgifter nedan